Makkelijk Retour

Je bepaalt zelf of het bestelde artikel aan jouw verwachtingen voldoet.

Ben je niet tevreden, dan kun je een artikel retour sturen en wij storten het aankoopbedrag inclusief de door ons rekening gebrachte vezendkosten (conform de Wet Koop op Afstand) terug op je rekening. Wettelijk heb je recht op veertien dagen bedenktijd vanaf het moment dat je de bestelling hebt ontvangen.

Retour

Niet goed, geld terug!

Een artikel retour sturen is mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst van het pakket. Gebruik hiervoor de bijgevoegde factuur. Vink op de factuur aan welk(e) product(en) je wenst te retourneren en stuur deze gefrankeerd terug naar het adres dat onderaan de factuur staat. Let op dat de retourporto dus voor eigen rekening is. Stuurt u deze ongefrankeerd terug, dan zijn wij genoodzaakt het bedrag dat PostNL in rekening brent aan jou door te berekenen. Maak een kopie van de factuur voor eigen administratie.

Langere Retourperiode

Voor bestellingen geplaatst in december geldt een langere retourperiode in verband met de feestdagen. Artikelen dienen binnen 30 dagen na ontvangst te worden geretourneerd.

Artikel ruilen?

Om het proces te vereenvoudigen kun je alleen in de store te Rotterdam een artikel omruilen. In elk ander geval stuur je het artikel terug en plaats je simpelweg een nieuwe bestelling.

Voorwaarden

Originele verpakking alstublieft

Voorwaarde voor het retourneren van een artikel, is dat het artikel ongebruikt, onbeschadigd en in originele verpakking zit. Op het moment dat wij het artikel binnen hebben, dan wordt het aankoopbedrag inclusief de door ons rekening gebrachte vezendkosten (conform de Wet Koop op Afstand) binnen 1 week op je rekening gestort. Wij verzoeken je vriendelijk bij het retour sturen van schoenen de schoenendoos eerst in te pakken. Dus geen enveloppen en/of plakband rechtstreeks op de originele schoenendoos plakken. Dank voor je begrip!

Credit

Binnen 1 week op je rekening

Wanneer je een bestelling retourneert, dan zullen wij binnen 1 week het aankoopbedrag inclusief de door ons rekening gebrachte vezendkosten (conform de Wet Koop op Afstand) crediteren. Let op dat de retourporto (= verzendkosten voor het terugsturen) voor eigen rekening is.

Beschadiging

Wat nu?

Mocht je een beschadigd/defect product van ons hebben ontvangen, dan verzoeken wij je vriendelijk direct contact op te nemen met onze helpdesk. Mochten wij een artikel beschadigd/defect retour ontvangen, dan zijn wij genoodzaakt dit artikel in rekening te brengen.

Klachten

Zorgvuldige afhandeling

Wij hechten veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten. Om die reden zullen wij jouw klacht met de grootste zorg behandelen. Hiervoor hanteren wij een fabrieksregeling. Wanneer je een klacht hebt over een geleverd artikel, dan dien je deze gefrankeerd retour te sturen. Wij zullen je klacht vervolgens zo snel mogelijk in behandeling nemen en beoordelen. Mochten er hierna nog twijfels bestaan over de aard van de klacht, dan zullen wij het product doorsturen naar desbetreffende fabrikant.

Aanvaarding klacht

Indien jouw klacht wordt aanvaard, sturen wij je kosteloos zo spoedig mogelijk een nieuw product toe en vergoeden wij de door jouw gemaakte verzendkosten.

Afwijzing klacht

Wordt jouw klacht echter afgewezen, dan zul je hiervan door ons in kennis worden gesteld. Mocht je het op prijs stellen, dan zullen wij de reden van afwijzing verschaffen en hopen wij gezamenlijk te komen tot een passende afwikkeling van de klacht. Wens je het artikel retour te ontvangen, dan zijn de kosten voor het terugsturen voor eigen rekening.

Garantie

De garantie die de fabrikant op haar producten vaststelt, geldt als garantie op de producten die door ons worden verkocht.

Beheer Jouw Privacy