Snelle Levering

Laat je bestelling bezorgen door PostNL of haal deze op in de TENNIS ONLY store.

Alle kleuren en maten zijn uit voorraad leverbaar zoals vermeld op de productpagina. Indien een langere levertijd voor een product geldt, zullen wij dit expliciet vermelden. Mocht de levertijd veranderen, dan zullen wij je zo snel mogelijk hiervan op de hoogte brengen.

TENNIS ONLY beschikt over de volgende leveringsopties:

  • Bezorging via PostNL
  • Afhalen Store Rotterdam

Bezorging via PostNL

Dezelfde dag verzonden!

Met uitzondering van zaterdag en zondag worden alle bestellingen die geplaatst zijn voor 17:00 uur, dezelfde dag verzonden. Normaliter heb je de bestelling de volgende dag in huis. Je krijgt van ons een e-mail bevestiging met daarin een Track & Trace link. Via deze link kun je de volgende ochtend bekijken wanneer het pakket aangeboden gaat worden. Mochten er problemen zijn met je zending, gelieve dan contact op te nemen met onze helpdesk. Om je zo snel mogelijk van dienst te zijn, verzoeken wij je vriendelijk het bestelnummer en referentie bij de hand te houden.

Afhalen Store Rotterdam

Dezelfde dag ophalen!

Alle bestellingen die geplaatst zijn voor 17:00 uur (met uitzondering van vrijdag - tot 18:30 uur) kun je dezelfde dag nog ophalen in de store. Er zijn geen kosten verbonden aan het afhalen in onze retail store. Wij laten je binnen een half uur per e-mail weten wanneer jouw bestelling gereed is. Om onnodig wachten of teleurstellingen te voorkomen verzoeken wij je dit bericht af te wachten voordat je naar de winkel komt. Uiteraard kun je ook eerder langskomen en op je gemak de grootste tenniswinkel verkennen.

Verzending

De verzendservice van PostNL

Alle bestellingen worden bezorgd door PostNL. Dit houdt in dat je bestelling de eerste werkdag wordt afgeleverd na de dag van aanbieding (in extreme gevallen 2-3 dagen). Voor brievenbuspost hoef je niet thuis te blijven om je pakket in ontvangst te nemen. Je kunt je pakket online volgen met een Track & Trace nummer dat je per e-mail ontvangt van PostNL.

Levering bij afwezigheid

Wanneer een pakket niet afgeleverd kan worden op dinsdag tot en met zaterdag, wordt het standaard bij de buren aangeboden. Als het pakket ook bij de buren niet afgeleverd kan worden, wordt het later nog een keer aangeboden. De dag en het tijdstip van de tweede bezorging is afhankelijk van de dag van de eerste bezorging. Als jij en de buren ook bij een tweede aanbieding niet thuis zijn, dan vind je een bericht in de brievenbus waar de zending binnen drie weken opgehaald kan worden.

Verzendkosten

Gratis bezorging al vanaf € 19,00

Voor bestellingen vanaf € 19,00 betaal je geen verzendkosten binnen Nederland (Zone 1). Bij een totaalbedrag minder dan € 19,- wordt er € 4,50 aan verzendkosten in rekening gebracht.

Een overzicht van de verzendkosten voor alle EU-lidstaten; bedragen uitgedrukt in € inclusief BTW.

ZoneBedragen
Order< 19≥ 19
14,500,00
Order< 50≥ 50
27,500,00
Order< 250250-500≥ 500
37,500,000,00
415,0015,000,00
518,5018,500,00
621,0021,000,00
7 *30,0030,0030,00
8 *35,0035,0035,00
1Nederland
2België
3Duitsland
4Luxemburg, Denemarken (excl. Faeröer Eilanden en Groenland), Frankrijk (incl. Corsica en Monaco, excl. Andorra), Italië (excl. San Marino en Vaticaanstad), Oostenrijk, Zweden
5Finland, Hongarije, Kroatië, Polen, Slovenië, Slowakije, Spanje (incl. Balearen, excl. Canarische Eilanden, Melilla en Ceuta), Tsjechië
6Cyprus, Griekenland, Malta
7Bulgarije, Roemenië
8Estland, Ierland, Letland, Litouwen, Portugal
*Geldt voor pakketten t/m 5 kg.

Door de COVID-19-pandemie kunnen we momenteel geen producten leveren buiten de EU, met uitzondering van de onderstaande landen.

ZoneBedragen (pakket t/m 1 kg)
921,00
9IJsland, Liechtenstein, Noorwegen, Verenigd Koninkrijk (excl. Gibraltar en Kanaaleilanden), Zwitserland
Indien uw pakket zwaarder weegt dan 1 kg, ontvangt u een mail met additionele verzendkosten. U kunt op dat moment besluiten of u de bestelling wilt afronden of wenst te annuleren.

Beheer Jouw Privacy