Veilig Betalen

Welke betaalwijze je ook kiest, wij brengen geen extra kosten in rekening.

Voor klanten uit EU-lidstaten zijn de aangegeven prijzen eindprijzen en geldig zolang de voorraad strekt. Deze prijzen zijn inclusief kortingen en verschuldigde belastingen, in het bijzonder de BTW. Verzendkosten worden afzonderlijk in rekening gebracht en apart op de factuur vermeld. Het afleveradres is hierbij doorslaggevend.

Je kunt bij TENNIS ONLY betalen met:

  • iDEAL
  • Bancontact/Mister Cash
  • PayPal
  • Creditcard
  • SOFORT Banking

iDEAL

De online betaalmethode van Nederland

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk jouw online aankopen afrekenen. Je rekent af in een vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Als internetbankierder kun je direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat je hoeft aan te melden. Nadat je gekozen hebt voor iDEAL als betaalwijze, selecteer je jouw bank. De daadwerkelijke betaling vindt daarna plaats in de vertrouwde omgeving van de website van de bank. In deze omgeving staat de bank garant voor de veiligheid. Koper en verkoper zijn verzekerd van een transparante transactie, zonder verborgen kosten.

Bancontact/Mister Cash

De populairste betaalwijze van België

Bancontact/Mister Cash maakt gebruik van een fysieke kaart die gekoppeld is aan tegoed op een Belgische bankrekening. De kaart kan zowel on- als offline worden gebruikt om mee te betalen. Tijdens het online shoppen kies je bij betalen voor Bancontact/Mister Cash. Je wordt vervolgens doorgeleid naar de omgeving van je eigen bank waar de betaling plaatsvindt. Veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd.

PayPal

De betrouwbare marktleider wereldwijd

Met PayPal kunnen kopers en bedrijven online geld overmaken en ontvangen. Je kunt de gegevens van je bankrekening of creditcard koppelen aan je PayPal-rekening en hoeft deze daarna niet meer in te voeren bij het verrichten van betalingen. Nadat je een betaling goedkeurt, schrijft PayPal het bedrag automatisch af van je rekeningsaldo of je creditcard. Met geavanceerde beveiligingssystemen en fraudepreventiesystemen wordt jouw financiële informatie beschermd en niet bekendgemaakt aan de webwinkel.

Creditcard

Een snelle manier van betalen

Alle creditcard betalingen lopen via PayPal. Het is niet alleen een snelle manier van betalen, maar bovendien veilig en simpel. Over het algemeen worden Visa, Mastercard, American Express en Discover geaccepteerd, maar dit kan per land verschillen.

SOFORT Banking

Gemakkelijk en direct overschrijven

SOFORT is een vorm van internetbankieren en maakt gebruik van een directe overschrijving. Na het selecteren van SOFORT als betaalmethode word je naar een beveiligd betalingsformulier geleid. Je selecteert jouw bank en voert je gegevens in. Met een bevestigingscode geef je de overschrijving vrij en wij ontvangen in real-time een bevestiging. Zo kunnen wij je bestelling snel verwerken.

Beheer Jouw Privacy