Head Tennis Sensor

€99,90

Vragen over Head Tennis Sensor of andere Head producten? Neem dan contact op met de helpdesk of kom naar de Tennis Only store voor vakkundig en persoonlijk advies.

Head Tennis Sensor

Details

De Head Tennis sensor powered by ZEPP is een innovatieve tool die probleemloos past in de meeste Head tennisrackets. Het biedt vier unieke mogelijkheden: play, train, compete en 3D serve. De sensor wordt geleverd met een gratis Android en iOS app waarmee tennissers elke beweging op de baan kunnen analyseren, hun prestaties kunnen volgen en hun statistieken kunnen vergelijken met vrienden of tegenstanders.

De Head Tennis Sensor biedt een volledige reeks opties die het spel ondersteunen. Met de PLAY modus kunnen gebruikers elke opname volgen, krijgt men informatie over balsnelheid, spin, en de sweet-spot. In de TRAIN modus kunnen spelers met behulp van oefeningen van Head coaches hun spel verbeteren. Spelers kunnen ook drie rivalen uitdagen in de COMPETE modus en hun prestaties vergelijken in singel en dubbel wedstrijden. Daarnaast helpt de geanimeerde 3D SERVE modus spelers hun service te verbeteren door de swing en sweet-spot te analyseren.

De intuïtieve gebruikersinterface van de Head Tennis Sensor-app is ontwikkeld in samenwerking met ZEPP, een expert in sensortechnologie en app-ontwerp.

De Head Tennis Sensor is geschikt voor Head Graphene XT en Head Graphene Touch-rackets. Het is ook waterbestendig en uitgerust met de nieuwste Bluetooth-standaardtechnologie.

De Head Tennis Sensor wordt gelanceerd na jaren van onderzoek en ontwikkeling. In de afgelopen paar maanden hebben spelers en coaches van over de hele wereld waardevolle feedback gegeven om de software te verbeteren.

Dus, speel jij met een Head Graphene XT of Head Graphene Touch-tennisracket en wil je meer te weten komen over je eigen spel dan is dit je kans.

Beheer Jouw Privacy