NikeCourt NY Heren Tennisjack

€79,90

Internationale verzending van Nike producten aan consumenten is in strijd met het distributiebeleid van Nike. Daarom wordt dit product alleen verzonden naar landen binnen de EU en EVA.

Vragen over NikeCourt NY Heren Tennisjack of andere Nike producten? Neem dan contact op met de helpdesk of kom naar de Tennis Only store voor vakkundig en persoonlijk advies.

NikeCourt NY Heren Tennisjack

Details
Binnenkort verkrijgbaar.
Het NikeCourt jack draagt de kleuren van de Nike Challenge Court graphics en neemt iets ouds en vernieuwt het. Licht en waterafstotend; het vintage design verwijst naar stijlen die gedragen werden door Andre Agassi in de jaren 90.

  • Deze graphics en het design maakten hun debuut op het veld op Andre Agassi als onderdeel van de 1990 Nike Challenge Court collectie. 30 jaar later zijn ze vernieuwd met gebruik van innovatieve materialen.
  • Licht geweven materiaal heeft een waterafstotende afwerking. De gekreukte look is geïnspireerd op tenniskleding uit de jaren 90.
  • Geniet van een pasvorm die je onderweg kunt aanpassen dankzij de volledige ritssluiting en drukknopen aan de voorkant.
100% POLYESTER

Beheer Jouw Privacy