NikeCourt Challenge Slim Heren Tennispolo

€64,90

Internationale verzending van Nike producten aan consumenten is in strijd met het distributiebeleid van Nike. Daarom wordt dit product alleen verzonden naar landen binnen de EU en EVA.

Vragen over NikeCourt Challenge Slim Heren Tennispolo of andere Nike producten? Neem dan contact op met de helpdesk of kom naar de Tennis Only store voor vakkundig en persoonlijk advies.

NikeCourt Challenge Slim Heren Tennispolo

Details
The Nike Polo is ontworpen met luxe in gedachten en is gemaakt met hoogwaardig piquémateriaal voor een klassieke katoenen look. Maar de look is nog niet alles. De ventilerende constructie en de Dri-FIT technologie zorgen dat deze polo goed zit en net zo aanvoelt als je favoriete sporttop. Met deze essential kun je stijlvol de straat op, maar ben je ook klaar voor het veld of de baan.

Deze graphics en het design maakten hun debuut op het veld met Andre Agassi, als onderdeel van de 1990 Nike Challenge Court collectie. 30 jaar later zijn ze in een nieuw jasje gestoken, met innovatieve materialen. De print is door het materiaal heen geduwd voor een vervaagde, vintage look.

Premium details, zoals het piquémateriaal en het design met ventilatie, zorgen voor een streetwearlook die ook ideaal is voor op het veld of op de baan.
Een oranje label op de sluiting, oranje draad bij de bovenste knoop, en een kopie van de originele Nike schoenendoos onder de achterkant van de kraag geven je look een vintage tintje.
Ventilerend knit materiaal met Dri-FIT technologie houdt je droog en comfortabel bij warm weer.

60% COTTON 40% POLYESTER

Beheer Jouw Privacy