NikeCourt Slam NY HZ Heren Tennispolo

€69,90

Internationale verzending van Nike producten aan consumenten is in strijd met het distributiebeleid van Nike. Daarom wordt dit product alleen verzonden naar landen binnen de EU en EVA.

Vragen over NikeCourt Slam NY HZ Heren Tennispolo of andere Nike producten? Neem dan contact op met de helpdesk of kom naar de Tennis Only store voor vakkundig en persoonlijk advies.

NikeCourt Slam NY HZ Heren Tennispolo

Details
Een korte, ruimvallende polo op de baan? De NikeCourt Slam polo lijkt op de originele polo die op de baan werd gedragen door Andre Agassi. Het was nog nooit eerder gedaan, en nu brengen we hem terug met het moderne gevoel van onze meest innovatieve materialen.
Deze graphics en het design maakten hun debuut op het veld op Andre Agassi als onderdeel van de 1990 Nike Challenge Court collectie. 30 jaar later zijn ze in een nieuw jasje gestoken, met innovatieve materialen.

Het retro design is korter aan de voorkant in de stijl die op de baan is gedragen door Andre Agassi. De langere achterzoom heeft een opvallende kleur die eruitspringt tijdens het lopen en springen.
Ventilerend knit materiaal met Dri-FIT technologie voert zweet weg van je huid voor snellere verdamping, zodat je droog en comfortabel blijft.

Beheer Jouw Privacy